Close

Wie zijn wij?

Wij zijn Horst. 

Ruim 10 jaar ervaring ✓

Compleet design ✓

Maatwerk ✓

Tuinonderhoud ✓

Horst Tuinen

Horst Tuinen is dé specialist op het gebied van overkappingen, tuinhuizen en exclusieve tuinen. Ons gedreven team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in de realisatie en het onderhoud van exclusieve tuinen. Door onze specialistische kennis en talenten zijn we in staat om complexe tuinen in eigen beheer te realiseren en in topvorm te houden.

 

 

Specialistische kennis en talenten in ons team

 

 

Bij Horst Tuinen heeft ieder teamlid zijn eigen specialistische kennis, kunde en talent. Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers, hoveniers, boomverzorgers en tuinarchitecten die gezamenlijk werken aan de realisatie en het onderhoud van exclusieve tuinen. Door deze combinatie van kennis en talent zijn we in staat om uw droomtuin te realiseren en in topconditie te houden.

 

Efficiënt en gericht op het complete eindresultaat

 

Bij Horst Tuinen zijn we gericht op het complete eindresultaat. Wij werken efficiënt en doelgericht om uw tuin naar uw wensen te realiseren. Daarnaast houden wij bij het ontwerp en de realisatie van uw tuin al rekening met het jarenlange tuinonderhoud dat volgt. Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige en goed onderhouden tuin.

 

 

Passie voor exclusieve tuinen

 

 

Bij Horst Tuinen is onze passie het realiseren en onderhouden van mooie tuinen voor tevreden opdrachtgevers. Wij geloven dat een exclusieve tuin een verlengstuk is van uw woonomgeving en daarom besteden wij veel aandacht aan de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Bij Horst Tuinen bent u verzekerd van vakmanschap en exclusieve tuinen op maat.

 

 

Overkappingen en tuinhuizen

 

 

Bij Horst Tuinen zijn wij niet alleen specialisten in de realisatie en onderhoud van exclusieve tuinen, maar ook in de bouw van overkappingen en tuinhuizen op maat. Wij begrijpen dat uw tuin meer is dan alleen een stukje groen en daarom bieden wij ook oplossingen voor extra comfort en functionaliteit in uw tuin. Of het nu gaat om een sfeervolle overkapping of een exclusief tuinhuis, bij Horst Tuinen bent u aan het juiste adres voor vakmanschap en maatwerkoplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw leefomgeving en bieden daarom een totaalconcept voor uw tuin.

 

 

Vrijblijvend advies?

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren ontwerpers en hoveniers staan klaar om uw wensen en behoeften te bespreken en samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin.

 

Bij Horst Tuinen geloven wij in maatwerk en vakmanschap, daarom bieden wij een totaalconcept voor uw tuin. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw leefomgeving. Neem dus gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Ons werk

Tuin aanleg en onderhoud in Noordwijk – Teylingen & omgeving.

Horst tuinen beheerst alle facetten voor het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van uw tuin. 

 

Op onze site vindt u verder talrijke voorbeelden van door ons uitgevoerde ideeën. Van moderne tuinarchitectuur tot klassieke baroktuinen, van strakke vijvers tot
rvs-water-elementen en van bloeiende borders tot strak geschoren blokhagen. Elke tuin heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes
voor originele invalshoeken.

Open chat
Stel hier uw vraag!
Stel ons gemakkelijk een vraag via WhatsApp!